torsdag 2 augusti 2012

Har detta blivit en matblogg...

...eller kan det vara så att farsan gillar mat? Njao det sistnämnda är nog det som står närmst sanningen. Det är ju så att farsan har ett enormt matintresse. Dels att äta, dels att laga. Runt om mig känner jag många likasinnade och får inspiration från alla jag känner. Jag fick en gång frågan vilken mat jag helst lagar. Svaret är enkelt men kanske något luddigt. Klassiska rätter med mycket kärlek.
Igår var det hemresa från Lysekil och på vägen ett stopp i Fiskebäckskil på Brygghuset.
Förrätt: Silltallrik
Varmrätt: Oxbringa








Det här Brygghuset då... Jo en mycket trevlig restaurang i hamnen. Med ett mycket mycket imponerande Whisky-utbud!








Jadu Nicke här ligger du i lä (japp Robban jag vet vad det betyder nu). Bland alla dessa står en riktigt fin en. En whisky som jag borde ha i min samling eftersom jag är just -78a.
Highland park 1978.




Utsikten... Lägg märke till kåkarna på andra sidan vattnet. Kostar minst tusen spänn, eller.




Rattugglan fick som vanligt ett besök och Penni fick glass och den andre godis.








/iPharsan

1 kommentar:

  1. "Mamma shopa gass! Mimmi shopa gogis!" Win win situation för alla! :) /e

    SvaraRadera