tisdag 16 augusti 2011

Att inlägga eller utlägga

Funderade på om man kanske skulle strunta i att göra ett inlägg idag. Varför? Jo det har varit någon i familjen som har varit klängig och allmänt tjurig hela dagen. Tog med henne till Hemköp, och det gick förvånandsvärt bra, men snart så var skrikfesten igång igen. Har inte hunnit med så mycket hemma som jag velat utan riktat all uppmärksamhet mot denne familjemedlem.
Men sen... som en skänk från ovan kom: Bajset! och allt var frid och fröjd!

Det är så att Poppen inte är ett dugg för att mysa. Får man 30 sekunder ska man vara glad. Bättre var det förr och hon kunde somna i famnen. Men idag fick jag 10 minuter och var tvungen att ta bilder så klart!



Sen har jag kommit på en grej. När man matar henne så är hon ganska smart. Om hon stretar emot tillräckligt med maten så får hon efterrätt. Enda sättet att få i henne mat då är att varva varannan mat varannan något annat gott. Efter ett tag så inser hon att det är varannan och hon börjar då endast vilja ha mat från den ena färgen på skeden eller den ena färgen på skålen. Farsan tänkte till och fick i henne all mat utan att behöva ge henne hela efterrätten förrens efter måltiden.

Lurad!


1 kommentar:

  1. TJo ho!

    Hoppas allt är bra med dig och din söta familj!
    Lill Tjejen eran är väl snart 1 år! ?
    En härlig och intensiv tid :) Bara hänga på :)

    Tiden går så fort... försök ta vara på tiden.. min äldsta börjar skolan nu! GAaaaaa!! Vill stanna tiden!! :)

    Ta hand om Er!

    /Stina

    SvaraRadera