torsdag 10 mars 2011

Skoghuggarn

Idag bar det iväg till Svansbo, ni vet vid Bubbarsbo, Snubbarsbo, Gubbarsbo och Skogsbo. Undra vem som bor där egentligen?

Det var granhuggning på schemat, eller egentligen titta på när Honken gransågar. Efter lite strapatser i skogen så fick vi några fina granar. Det är intressant när Honken tittar på en gran och funderar på om han ska såga ned den och säger: -Ja vi kanske kan ta den här, det finns ju fler granar annars.
Nähä, är ju en granskog ju!

Pulsa i snön när det är några få minusgrader och man har på sig riktiga kläder är nog fanemej bland det bästa som finns. När man sen får gå runt i mjukisar/långfillifjonker när man är klar är inte så dumt det heller. Var bara den lille som fattades. Tror Robban har något i denna stil påtänkt till Nyår. Iochförsig kanske han tänk sig den store.

Just ja, lånade takräcken av Robban. Riktigt kluriga att få på. Vi stod och funderade ett tag och sa hela tiden, det borde vara nåt enkelt, det brukar det alltid vara. Men det tog ändå 4 timmar innan vi insåg att man skulle skruva på en liten grej, sen var det klart. KUL!










Nu tar vi oss en mellis och kollar in sista sporten för dagen, eller ska vi kika på Ensam hemma 2? Förövrigt så låter min dotter ofta som Joe Pesci när hon vill någonting. Ok, ok, ok, ok, ok...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar